Dla mediów

Współpraca

AKTUALIZACJA 04 / 08 / 2017

Łódzki Klub Sportowy jest najstarszym klubem w Łodzi, z szeroką historią, kreowanym od lat wizerunkiem. Współpracujemy przestronnie z różnymi firmami, nie tylko w zakresie biznesowym, ale również medialnym. Relacja media- klub jest podstawą naszych działań z obszaru marketingowego, a także PR- owego. Media Relations, jak wiadomo, pomaga utrzymywać jak najlepszy kontakt z dziennikarzami, dążymy do tego, aby ten element wzbogacić w nowe oferty, propozycje kierowane właśnie dla mediów. Naszym celem jest współpraca z publikatorami, która będzie się cechować przede wszystkim, obopólnym zaufaniem, zaangażowanie, i co najważniejsze, przyjazną atmosferą.

Co daje współpraca z Łódzkim Klubem Sportowym?

Nawiązanie z nami stałej kooperacji jest satysfakcjonujące dla obu stron, jako klub możemy zagwarantować:

• Atrakcyjne materiały ze wszystkich wydarzeń sportowych, które dostają Państwo w pierwszej kolejności.
  • Pełna dowolność po stornie biur prasowych w wykorzystywaniu wszelkich treści, zdjęć przez nas wysłanych
  • Szybkość w dostarczeniu potrzebnych materiałów
  • Ciągła mobliność i kontakt ze współpracownikami i zarządem
  • Uczestnictwo w wydarzeniach sportowych
  • Elastyczność oraz przekazywanie dodatkowych informacji
  • Wspólne tworzenie prestiżowego wizerunku

Zachęcamy także do zapoznania się z naszą ofertą dla partonów medialnych, aktualnie są nimi: Radio Łódź, Toya, ŁKS fans, Ret- Sat.

Funkcjonujemy również na portalu accredito.com, gdzie mogą Państwo zapoznać się z naszym profilem. Zasady akredytacji są umieszczone ponineżej:

Również w zakładce „Akredytacje?”, można znaleźć więcej informacji dotyczących zasad współpracy dla dziennikarzy oraz fotoreporterów.

Łódzki Klub Sportowy nieustannie jest nastawiony na rozwój oraz otwartość. Media Relations, jako narzędzia PR-owe stało się dla nas fundamentem w kreacji wizerunkowej.

Sponsor strategiczny

Sponsorzy

Partnerzy II

Partnerzy III